صنعت چاي ايراني در جهان

شركت چاي نوبر در 21 مرداد 96 ميزبان دو تن از محققين بين المللي صنعت چاي در جهان بود . اين عزيزان در جلسه اي كه با مديريت شركت چاي نوبر داشتند ؛ آقاي رضائيان با ارائه توضيحات تخصصي راجع به وي‍ژگي هاي ساختاري چاي ايراني از برداشت تا فراوري آن  اذعان كردند كه صنعت چاي در ايران بسيار مظلوم واقع شده و فرق چاي ايران با ساير چاي هاي دنيا طبيعي بودن آن به دليل سوزش سرماي زمستان و گرماي تابستانه و نيز عدم استفاده از سموم شيميايي در برداشت چاي است بر عكس كشورهايي نظير سريلانكا كه از سموم مختلف مانند ددت كه بسيار خطرناك است استفاده مي شود  

در ادامه بيان داشتند كشاورزان زيادي تحت نظارت و كنترل ما هستند كه با رعايت اصول چايسازي و نيز رعايت بهداشت در  مجموعه نوبر ،  جزو بهترين كارخانجات هستيم كه دارا بودن استاندارد و ايزو سيب سلامت گواه اين مدعاست .

راجع به آينده چاي ايراني از ايشان پرسيده شد كه آيا آينده روشني براي چاي ايراني با وجود تمام مشكلات تصور مي كنيد؟ و نيز بيان داشتند كه چاي ايراني در جهان بسيار ناشناخته است

 آقاي رضائيان : بله بخش خصوصي بسيار توانمند است و تنها حدود يك دهه است كه روي چاي ايراني كار مي شود و تا اين زمان  هم در بخش خصوصي پيشرفت هاي خوبي داشته ايم . در اين مدت كوتاه نمي توان راه صد ساله را طي نمود و نيز با تلاش زحمتكشان و دلسوزان صنعت چاي ايراني ، پيشرفت خوبي داشته ايم و اكنون بسياري از هم وطنان خواهان چاي ايراني هستند

سرانه مصرف چاي در ايران بالاست و چاره اي جز واردات ندارم اما منطقي و اصولي و با برنامه ريزي دقيق . محدوديت در واردات چاي خارجي كشاورزان زحمتكش را اميدوار مي كند كه دسترنج شان هدر نمي رود .

اين عزيزان در ادامه بيان داشتند كه متاسفانه در بررسي هايي كه داشته اند در تمام دنيا به خصوص در قشر جوان  كمتر براي دم كشيدن چاي فرصت ميگذارند بيشتر ترجيح مي دهند از چاي هاي تي بگ استفاده كنند

آقاي رضائيان نيز اذعان كردند مطمئن هستند كه  با تحقيقاتي كه در ايران داشته اند واقعيت هاي چاي طبيعي ايراني را به دنيا ارائه خواهند كرد

و در پايان از ايشان خواسته شد تا جمله اي بگويند كه به نقل از ايشان در كتابشان چاپ شود

"چاي ايراني جزو چاي هاي خوب دنياست براي حفظ سلامت خودشان چاي طبيعي ايراني مصرف كنند"

مدیر وبسایت

عنوان پیام

عنوان پیام

ورود به سیستم